Opdrachtgevers

U heeft een openstaande vacature? Krijgt uw planning niet rond door te weinig geschikt personeel? Wat nu? Vaak is het werven van mensen een duur en tijdrovend proces. Romi Uitzendbureau biedt uitkomst. Wij zijn gespecialiseerd in de food branche en hebben voor veel klanten de planning volledig rond. Of u nu personeel voor vast of op uitzendbasis nodig heeft. Wij helpen u.

Wat kunnen wij?

Wij hebben jarenlange ervaring in de food branche. Dit maakt dat wij snel uw vraag begrijpen en hierop kunnen inspringen. Of u iemand nodig heeft voor uw administratieve ondersteuning of een productie medewerker, wij zullen u altijd onze meest passende kandidaten voorstellen. Wilt u alvast een kleine kijk op onze CV’s? Wij hebben een aantal van onze kandidaten online staan.

Heeft u liever dat wij de hele planning van het flexpersoneel overnemen? Dat kan! Met onze In-House services kunnen wij gemakkelijk inspringen op elke flexibele planning.

Kwaliteitsgarantie

Romi Uitzendbureau heeft een NEN 4400-1 certificering. Bovendien hebben wij het keurmerk van Stichting Normering Arbeid (SNA). Door deze normeering weet u zeker dat wij een goede partner zijn om mee samen te werken. Zo komt u niet achteraf voor vervelende verrassingen te staan. Onze certificaten & betalingsgedragen zijn voor u online gezet.

Interesse?

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Geef uw opdracht door of neem contact met ons op voor meer informatie.

Schrijf nu in!